Antena 3 CNN Politică În ce condiţii poate candida Tăriceanu la prezidenţiale. Vezi ce spune şeful PNL, Crin Antonescu

În ce condiţii poate candida Tăriceanu la prezidenţiale. Vezi ce spune şeful PNL, Crin Antonescu

În ce condiţii poate candida Tăriceanu la prezidenţiale. Vezi ce spune şeful PNL, Crin Antonescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Ian 2013   •   09:35

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu poate candida la viitoarele alegeri prezidenţiale "din partea cui vrea", sprijinit de o formaţiune sau alta, însă nu poate face acest lucru din partea PNL sau USL, a spus luni preşedintele liberal, Crin Antonescu.

"Domnul Tăriceanu, dacă se referă la alegerile prezidenţiale din România, ia decizia de a candida când vrea, cum vrea, în ce moment vrea. Dar asta îl priveşte pe domnul Tăriceanu, nu priveşte USL sau PNL. Domnia sa poate candida independent, poate găsi ştiu şi eu...o formaţiune sau alta care să sprijine. Noi vorbim de candidatura USL, dreptul domnului Tăriceanu este de a candida, dar asta nu are treabă cu USL", a spus Antonescu, luni seară, la emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

Liderul liberal a mai spus că singurii susţinători ai ipotezelor lui Tăriceanu în ceea ce priveşte candidatura la alegerile prezidenţiale sunt Andrei Chiliman şi Elena Udrea.

În contextul discuţiei legate de Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele PNL a făcut o afirmaţie referitoare la oamenii politici, dar a evitat să menţioneze explicit dacă se referă la fostul premier.

"În politică, dacă eşti canalie nu e bine, dar mai merge. Dacă eşti prost, e de neiertat", a afirmat Antonescu, precizând că se vorbeşte despre faptul că "un partid nu e condamnat ca pentru exponate de muzeu să se facă de râs".

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu a declarat duminică seară, că nu exclude posibilitatea de a se înscrie într-o cursă pentru a fi desemnat candidat la prezidenţiale, precizând că în cadrul Congresului PNL, Crin Antonescu a fost validat ca propunere de candidat, şi nu ales de către delegaţi.

Liberalul Călin Popescu-Tăriceanu a propus vineri, organizarea unor alegeri interne în PNL, în 2014, pentru stabilirea candidatului la Preşedinţie.




×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close