Antena 3 CNN Politică În ultima zi de lucru, parlamentarii cu gândul deja la vacanţă (VIDEO)

În ultima zi de lucru, parlamentarii cu gândul deja la vacanţă (VIDEO)

În ultima zi de lucru, parlamentarii cu gândul deja la vacanţă (VIDEO)
25 Iun 2008   •   22:07

Parlamentarii s-au comportat miercuri mai ceva ca elevii în ultima zi de şcoală. Ultima lor zi de muncă s-a transformat în prima zi de vacanţă. Cei mai mulţi nu s-au prezentat la muncă, iar ceilalţi au plecat repede. Preşedinţii de şedinţă nu au avut de ales şi au suspendat votul din lipsă de cvorum.

Sala de şedinţă a fost aproape goală. Parlamentarii şi-au luat deja vacanţă. Iar cei care au venit miercuri la muncă au fost şi ei cu gândul tot la concedii. Relaxaţi, cu mâinile în buzunare, au discutat cu colegii, au citit ziarul, s-au amuzat şi s-au plimbat detaşaţi prin sală, aşteaptând parcă, să sune clopoţelul.

Cineva a venit chiar cu o idee de scurtare a şedinţei, care a fost unanim acceptată.

Numai două dintre punctele aflate pe ordinea de zi au reuşit să treacă, discuţiile dintre parlamentari fiind tensionate. În final, şedinţa a fost suspendată din lipsă de cvorum iar puţinii parlamentari din sală au fost trimişi şi ei acasă, să se relaxeze după o sesiune dificilă. Din cele 6 luni calendaristice, parlamentarii au muncit în plen şi în comisii puţin peste 40 de zile.

SPUNEŢI-VĂ PĂREREA: Această ştire este una pozitivă sau negativă?

CITIŢI ŞI SENATUL OBLIGĂ POSTURILE TV ŞI RADIO SĂ DIFUZEZE MAI MULTE ŞTIRI POZITIVE. CNA SE OPUNE



Observator

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close