Antena 3 Politică Demisie răsunătoare. Un lider PSD părăseşte partidul pentru PRU

Demisie răsunătoare. Un lider PSD părăseşte partidul pentru PRU

19 Oct 2016   •   12:50
Demisie răsunătoare. Un lider PSD părăseşte partidul pentru PRU
Sursa foto: foto: Agerpres

Preşedintele filialei municipale PSD Satu Mare, Dorel Coica, fost primar al localităţii în perioada 2012-2016, a demisionat din partid şi a anunţat că va susţine Partidul România Unită (PRU) care îl propune pe Victor Ponta pentru funcţia de prim-ministru, transmite Agerpres.

"Eu mi-am dat demisia din organizaţia municipală de la PSD. În continuare voi sprijini partidul care-l va sprijini pe Ponta. Nu sunt înscris, deocamdată. Dragnea îi îndepărtează pe toţi cei care sunt ai lui Ponta, atunci eu nu vreau să mai fac parte din echipa aceasta. Nu am trecut la PRU, deocamdată doar am plecat. Voi sprijini partidul românilor care uneşte. Eu nu voi candida nici la PSD, nici în altă parte, dar voi sprijini Partidul Unităţii Româneşti. O să sprijin acest partid pentru că am o relaţie cu domnul Ponta şi eu fac parte din oamenii cu care Ponta a colaborat foarte bine, el a fost singurul care m-a ajutat dintre oamenii din Guvern şi e normal ca şi eu, la rândul meu, să sprijin partidul care îl susţine pe Ponta prim-ministru", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Dorel Coica.

Noul preşedinte al PRU Satu Mare este Vasile Ciocan, consilier judeţean ales pe lista PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close