Antena 3 CNN Politică Întâlnirea Bush-Băsescu, pe site-urile Casei Albe şi preşedinţiei române (FOTO)

Întâlnirea Bush-Băsescu, pe site-urile Casei Albe şi preşedinţiei române (FOTO)

Întâlnirea Bush-Băsescu, pe site-urile Casei Albe şi preşedinţiei române <font color=red>(FOTO)</font>
02 Apr 2008   •   23:05

România s-a transformat pentru trei zile într-o adevărată fortăreaţă a celor mai puternici oameni din lume. Summitul NATO organizat la Bucureşti, una dintre cele mai mari întâlniri din istorie ale Organizaţiei Nord-Atlantice, i-a adus în ţară pe liderul de la Casa Albă, George Bush, preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, premierul britanic Gordon Brown şi cancelarul Germaniei Angela Merkel. Sunt doar câteva dintre marile nume prezente în capitala României, care le-a determinat pe autorităţile române să pregătească evenimentul ca la carte. Iată însă cum este văzut acelaşi eveniment la Washington şi la Bucureşti.

GALERIE FOTO Întâlnirea Bush ? Băsescu pe site-ul Casei Albe

GALERIE FOTO Întâlnirea Bush ? Băsescu pe site-ul preşedinţiei române

În timp ce pe site-ul preşedinţiei române au apărut fotografii ale celor care ne-au călcat meleagurile aproape imediat de la sosirea acestora la aeroport, nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre site-ul Casei Albe. Site-ul administraţiei de la Washington a întrâziat să posteze imaginile de la Bucureşti şi Neptun, iar atunci când a făcut-o accentul s-a pus pe momentele de tandreţe dintre preşedintele american şi soţia sa. ?Preşedintele George W. Bush şi Dna. Laura Bush au parte de un moment doar al lor când debarcă din Air Force One, miercuri, 2 aprilie 2008, la întoarcerea de la Neptun?, stă scris sub poza de afiş de pe site-ul Casei Albe.

Trecând de la poze la comunicate de presă, pe site-ul preşedinţiei române se află în prim, şi singur, plan declaraţia comună de presă susţinută cei doi conducători de stat. Site-ul Casei Albe, în schimb, acordă o mai mare importanţă summitului NATO, dar şi întâlnirii dintre preşedintele american şi Secretarul General al NATO, Jaap de Hoop Scheffer.

Antena3.ro


×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close