Antena 3 CNN Politică Întrevederea baronesei Emma Nicholson cu Adrian Năstase s-a încheiat după o oră

Întrevederea baronesei Emma Nicholson cu Adrian Năstase s-a încheiat după o oră

Întrevederea baronesei Emma Nicholson cu Adrian Năstase s-a încheiat după o oră
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
24 Feb 2013   •   13:00
Update 13:00 - Circa o oră a durat întrevederea dintre baroneasa Emma Nicholson şi Adrian Năstase. Vizita a avut loc în incinta penitenciarului Jilava. Cei doi au contacte politice încă din perioada 2000 - 2004.

Emma Nicholson nu a făcut declaraţii, la ieşirea de la penitenciar. "Nu a vrut să facă declaraţii, s-a urcat direct în limuzina cu care a venit şi a plecat spre hotelul unde este cazată", a relatat reporterul Antena 3, Marius Popescu.

Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier, a declarat jurnaliştilor că vizita Emma Nicholson a avut loc la iniţiativa acesteia. "A fost alegerea dânsei, e o prietenă veche a tatălui meu şi a dorit să-l vadă", a spus el.
   
Acesta a menţionat că cei doi au vorbit despre "situaţie" şi despre proiecte.
   
Despre cărţile pe care Emma Nicholson le avea în mână la plecarea de la penitenciar, acesta a precizat că sunt cărţile scrise de Adrian Năstase în această perioadă, pe care i le-a făcut cadou.
   
Baroneasa Emma Nicholson a fost raportor al Parlamentului European pentru România în perioada 2000-2004, când Adrian Năstase a fost prim-ministru.

------------------

Baroneasa Emma Nicholson este în vizită la Adrian Năstase. Emma Nicholson a fost raportor în Parlamentul European şi a fost o apropiată a lui Adrian Năstase.

Reporterul Antena 3, Marius Popescu, a explicat că baroneasa a intrat în închisoarea Jilava, pentru a-l vizita pe Adrian Năstase. Din primele informaţii, Emma Nicholson ar fi sosit aici cu una dintre maşinile deţinute chiar de Adrian Năstase. De asemenea, Nicholson a ajuns la închisoare de circa o oră.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase avocat inchisoare
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close