Antena 3 CNN Politică Ioan Ghişe a fost dat afară de la Recepţia de la Palatul Cotroceni

Ioan Ghişe a fost dat afară de la Recepţia de la Palatul Cotroceni

Ioan Ghişe a fost dat afară de la Recepţia de la Palatul Cotroceni
Sursa foto: Foto: Antena 3
29 Noi 2012   •   18:21

Senatorul Ioan Ghişe a fost dat afară de la Recepţia de la Palatul Cotroceni.

Ioan Ghişe a intrat în direct la Antena 3, unde a declarat că a fost ridicat de 3 ofiţeri SPP în momentul în care a încercat să îşi scoată cravata şi cămaşa pentru a scoate la iveală tricoul pe care avea scris un mesaj împotriva preşedintelui.

"Când am dus mâna la gât să-mi scot cravata, pentru că intenţionam să-mi scot cămaşa să arăt tricoul pe care scrie "Poporul a decis, Băsescu e demis", m-au imobilizat de braţe doi ofiţeri SPP, altul m-a împins din spate şi în zece secunde m-au scos afară, prin mulţime", a spus Ghişe.


Acesta şi-a dat seama că era înconjurat de două rânduri de ofiţeri SPP doar în momentul în care a vrut să arate mesajul scris pe tricou.



Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, joi seară, la Cotroceni, un discurs de Ziua Naţională a României, adresând, la final, rugămintea ca de 1 Decembrie fiecare român să arboreze, în curte sau la fereastră, câte un steag tricolor.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, Bogdan Oprea, a declarat, joi, că senatorul PNL Ioan Ghişe a fost îndepărtat de forţele de ordine de la recepţia oferită la Palatul Cotroceni de Ziua Naţională a României, deoarece acesta ''a încercat să creeze un incident''.
   
''Cu ocazia recepţiei date de preşedintele României, Traian Băsescu, cu ocazia Zilei Naţionale, a existat un incident. Unul din invitaţii oficiali la recepţie în persoana domnului senator Ioan Ghişe a încercat să creeze un incident, să scandeze. A venit îmbrăcat într-un anumit fel, toţi ceilalţi oaspeţi au venit acolo ca să celebreze cum se cuvine Ziua Naţională a României şi serviciile de ordine au considerat de cuviinţă ca acest domn senator să fie îndepărtat de la recepţie'', a precizat Bogdan Oprea, la Palatul Cotroceni.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close