Antena 3 CNN Politică Ioan Rus, implicat în scandalul desemnării procurorilor-şefi. PSD-istul ar fi mandatarul lui Ponta şi ar fi negociat cu Kovesi

Ioan Rus, implicat în scandalul desemnării procurorilor-şefi. PSD-istul ar fi mandatarul lui Ponta şi ar fi negociat cu Kovesi

Ioan Rus, implicat în scandalul desemnării procurorilor-şefi. PSD-istul ar fi mandatarul lui Ponta şi ar fi negociat cu Kovesi
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    05 Apr 2013   •   22:22
Ioan Rus, social-democratul care a lăudat-o pe Laura Codruţa Kovesi, ar fi mandatarul lui Ponta, care ar fi negociat cu fostul procuror general al României, susţine Oana Stancu, realizator la Antena 3.

Potrivit jurnalistei, există informaţii că Rus ar fi purtat mesajele lui Ponta la Bruxelles, săptămânile trecute, când a avut o întâlnire de câteva ore cu Laura Codruţa Kovesi, a spus Oana Stanciu, vineri, la emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

Stancu susţine că sunt martori la această întâlnire care au povestit în spaţiul jurnalistic faptul că întrunirea a avut loc.

Deşi premierul Victor Ponta, ministrul interimar al Justiţiei, a spus că nu a consultat-o pe Laura Codruţa Kovesi atunci când a făcut nominalizările pentru şefia Parchetelor, dar a propus-o şi este şi a spus că sigur că va accepta, mandatarul său ar fi fost Ioan Rus, care ar fi negociat cu Laura Kovesi.

Ministrul interimar al Justiţiei, Victor Ponta, a propus-o, miercuri, pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar pe Tiberiu Niţu ca procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Lista întreagă a nominalizărilor făcute de Victor Ponta

Preşedintele Traian Băsescu a lăudat, joi, nominalizările făcute de premierul Victor Ponta pentru şefia Parchetelor, spunând că propunerile ministrului interimar al Justiţiei nu-i dau dau motive să creadă că vor fi schimbări în trendul ascendent din acest sector.






×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close