Antena 3 CNN Politică Ioan Rus: Nu vom pleca într-un alt partid, vom intra în vacanţă

Ioan Rus: Nu vom pleca într-un alt partid, vom intra în vacanţă

Ioan Rus: Nu vom pleca într-un alt partid, vom intra în vacanţă
30 Iun 2008   •   17:50

Ioan Rus, fost preşedinte al PSD Cluj, şi Constantin Niţă, şeful filialei Braşov, refuză să execute ordinul Comitetului Executiv al partidului de a dizolva conducerea organizaţiilor lor. Potrivit lui Ioan Rus, ?rezultatele nu sunt chiar atât de slabe?. ? Am fost luaţi prin surprindere de această decizie?, a declarat el în cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, adăugând că aşteaptă o invalidare a acesteia din partea Consiliului Naţional al partidului.

Oricare ar fi însă verdictul PSD, liderul de la Cluj avertizează că ?ne vom gândi dacă în interiorul acestui proiect politic mai avem sau nu loc?. Întrebat dacă se gândeşte că migreze către un alt partid, Rus a declarat, tranşant: ?niciunul dintre colegii mei nu va pleca la un alt partid. Vom intra în vacanţă şi ne vom gândi ce avem de făcut?.

De cealaltă parte, preşedintele PSD Braşov Constantin Niţă a precizat că organizaţia pe care o conduce şi-a asumat un procent de 18%, înainte de alegeri. Procentul a fost îndeplinit, iar de la centru nu a fost impus niciun alt target. În acest context, el a catalogat decizia luată de Comitetul Executiv al PSD drept ?nestatutară şi inoportună?. ?Pentru mine a fost o surpriză, pentru că electoratul din Ardeal şi complexitatea sa nu poate fi pusă la îndoială de niciun coleg de la centru?, a încheiat el.

Vineri, PSD a decis dizolvarea filialelor din Mureş, Neamţ, Arad, Alba, Giurgiu, Cluj, Bihor şi Braşov, pe motiv că au obţinut un scor sub 20% în alegerile locale din iunie 2008.

Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close