Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu: Bucureştiul a fost vaca de muls a bandiţilor

Ion Cristoiu: Bucureştiul a fost vaca de muls a bandiţilor

Ion Cristoiu: Bucureştiul a fost vaca de muls a bandiţilor
15 Iul 2008   •   22:05

?Bucureştiul a fost vaca de muls a bandiţilor?, a declarat Ion Cristoiu în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de marţi seară. ?Sorin Oprescu a primit mandatul din partea bucureştenilor pentru că este un continuator al lui Ion Iliescu. Adică a fost un mandat anti-capitalism banditesc în Bucureşti?, a precizat Ion Cristoiu. Declaraţiile au fost făcute în contextul recentelor măsuri ale primarului Sorin Oprescu, dintre care amintim rezilierea contractului cu firma Dalli, care administrează toate parcările din centrul Bucureştiului.

?În topul marilor afaceri din Bucureşti sunt retrocedările. Nu mă interesează Dalli, mă interesează să pună pe site retrocedările. Guvernarea Alianţei D.A., în frunte cu Traian Băsescu, a fost guvernarea jafului naţional prin retrocedare, nu prin privatizare, cu care a fost PSD-ul?, a spus invitatul permanent al emisiunii, Ion Cristoiu.

Acesta a continuat subliniind că afacerea retreocedărilor ?este cea mai mare şi cea mai ticăloasă din România, de la oameni inventaţi şi până la proprietari morţi?. ?De ce? Pentru că retrocedări înseamnă fie clădire, dar mai ales spaţiu demolabil. Şi acolo vin băieţii de tipul Gigi Becali şi dau tunuri imobiliare?, a precizat analistul Ion Cristoiu.

Ultima dintre măsurile luate de Primăria Capitalei este demolarea mai multor construcţii ridicate în parcul Herăstrău, pentru că nu au autorizaţie. Din dispoziţia dată de primarul general Sorin Oprescu au fost ?făcute una cu pământul? terase, un teren de fotbal şi un magazin de obiecte decorative, toate construite pe malul lacului.



Antena3.ro

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close