Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu: Elena Udrea este o femeie mult mai complicată decât credeam (VIDEO)

Ion Cristoiu: Elena Udrea este o femeie mult mai complicată decât credeam (VIDEO)

Ion Cristoiu: Elena Udrea este o femeie mult mai complicată decât credeam <font color=red>(VIDEO)</font>
16 Apr 2008   •   23:44

Emisiunea Sinteza Zilei a dezbătut întrebarea Elenei Udrea adresată, la un seminar ,preşedintelui Traian Băsescu. Aceasta a dorit să ştie ?care este poziţia Rusiei în viitorul apropiat faţă de integrarea celor două ţări (n.r. - Ucraina şi Georgia) în Alianţa Nord-Atlantică şi dacă dumneavostră (n.r. - Traian Băsescu) credeţi că Rusia ar putea deveni membră NATO.?

ÎNTREBAREA ELENEI UDREA ADRESATĂ LUI TRAIAN BĂSESCU

Jurnalistul Ion Cristoiu, invitatul permanent al emisiunii, susţine că ?Elena Udrea este o femeie mult mai complicată decât o credeam cu toţii. Probabil că a dorit să arate că ştie geopolitică.?

Cristoiu a continuat pe marginea aceluiaşi subiect întrebându-se ?ce a vrut să afle de fapt doamna Udrea? Pentru că poziţia Rusiei este cunoscută: nu este de acord cu aderarea celor două ţări. Nu am înţeles care este logica întrebării doamnei Udrea?, a spus Cristoiu.

O altă temă dezbătută la Sinteza Zilei a fost cea privind viitoarele alegeri în urma cărora va fi desemnat noul primar al Capitalei. Analistul Radu Tudor consideră că va exista cu siguranţă un tur doi având în vedere candidaţii de la aceste alegeri.

?Va exista în proporţie de 99 la sută un tur doi. Blaga mizează pe 37 la sută din procentele electoratului care va vota, Diaconescu (surpriza placut a PSD) pe un procent de 22 la sută iar Orban, 14 la sută?, a spus Radu Tudor.

Analistul a continuat apreciind că ?fotoliul de primar se va juca între Blaga şi Diaconescu. Se va juca un meci pe viaţă şi pe moarte pentru fotoliul de primar?, susţine Radu Tudor. ?Blaga are două cocoaşe în spate: Băsescu şi Videanu, dacă el va fi obligat să spună că Videanu şi Băsescu au fost primari buni în Bucureşti, va fi descalificat", a concluzionat analistul Radu Tudor.

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost de acord cu punctul de vedere al lui Radu Tudor, considerând la rândul lui că Vasile Blaga şi Cristian Diaconescu sunt cei doi candidaţi care vor trece în turul doi.

Acesta a apreciat că ?4 oameni au şanse la primărie: Cristian Diaconescu, Vasile Blaga, Ludovic Orban şi Sorin Oprescu.?

Antena3.ro

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close