Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu: Lazăr Comănescu a picat cu brio la examenul de comunicare publică

Ion Cristoiu: Lazăr Comănescu a picat cu brio la examenul de comunicare publică

Ion Cristoiu: Lazăr Comănescu a picat cu brio la examenul de comunicare publică
15 Apr 2008   •   23:26

Lazăr Comănescu, proaspăt învestit în funcţia de ministru de Externe nu este ?familiarizat? cu cazul Crulic şi nici cu mai multe dintre problemele ministerului la conducerea căruia tocmai a ajuns. Asta reiese din răspunsurile pe care le-a dat jurnaliştilor imediat după ce a fost învestit oficial în funcţie. Întrebat despre cazul românului care a murit în Polonia, ministrul Lazăr Comănescu a declarat că se va pronunţa în momentul în care va fi "în cunoştinţă de cauză".

Ion Cristoiu, invitatul permanent al emisiunii Sinteza Zilei, a apreciat că actualul ministru de Externe ar fi putut să se familiarizeze cu cazul Crulic încă de acum trei zile, având în vedere că este primul lucru despre care va fi întrebat.

?Nu-l înţeleg pe noul ministru de Externe. Putea să se familiarizeze cu cazul Crulic, este foarte ciudat. Era clar, orice om ştia că dacă ar fi ajuns ministru de Externe, prima oară ar vorbi despre cazul Crulic?, a spus Cristoiou.

Acesta a continuat apreciind că ministrul Comănescu ?a căzut în această seară cu brio la examenul numit comunicare publică. De două săptămâni se vorbeşte de caz, iar Comănescu, după 3 zile în care se ştia că va fi ministru de Externe, avea timp suficient să afle poziţia primului ministru dar şi toate deciziile în cazul Crulic?, a declarat Ion Cristoiu.

Sinteza Zilei a dezbătut de asemenea şi subiectul candidaturii independente a lui Sorin Oprescu la primăria Capitalei. Jurnalistul Ion Cristoiu apreciază că Sorin Oprescu va lua voturile ?de la nehotărâţi?, pentru că participarea la vot a electoratului ?va fi o mare problemă?.

De asemenea, Cristoiu a precizat că oamenii vor vota împotriva PD-L şi a lui Vasile Blaga. ?La vot va ieşi un electorat care va vota impotriva lui Vasile Blaga, singurul lucru care animă un electorat este acest vot de ostilitate faţă de Traian Băsescu. Nu cred ca Băsescu mai are un electorat captiv, fanatic în stare sa iasă la vot?, a spus Cristoiu.

Jurnalistul a declarat că PSD-ul ar putea învinge datorită candidaturii lui Sorin Oprescu. ?Dacă unul dintre ei reuşeşte să intre în turul 2 este clar că PSD va învinge. Ar putea fi o tactică deşteaptă pentru că unul dintre ei poate să renunte şi să-i dea voturile celui de-al doilea?, a concluzionat Ion Cristoiu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close