Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu: Ludovic Orban trebuia să-şi dea demisia

Ion Cristoiu: Ludovic Orban trebuia să-şi dea demisia

Ion Cristoiu: Ludovic Orban trebuia să-şi dea demisia
18 Iun 2008   •   22:06

?Domnul Orban trebuia să-şi dea demisia, dacă era un adevărat bărbat politic, şi răsufla uşurat domnul Tăriceanu?, a declarat Ion Cristoiu la emisiunea Sinteza Zilei de miercuri seară. Afirmaţia a fost făcută ca urmare a declaraţiilor premierului Călin Popescu Tăriceanu, care a cerut demisia lui Ludovic Orban, în urma eşecului înregistrat la alegeri de filiala PNL Bucureşti.

?În 2007, toate bucătăresele îi cereau domnului Tăriceanu să-l demită pe domnul Orban. Când Tăriceanu i-a cerut demisia, Orban a făcut cu ochiul la Cotroceni şi acum toate bucătăresele îl iau în braţe pe Orban?, a continuat Ion Cristoiu.

Conform jurnalistului ?Tăriceanu a fost singurul lider lucid de partid care a zis: Ťvin parlamentarele, organizaţiile care nu şi-au îndeplinit obiectivele să-şi depună mandateleť?, a subliniat invitatul permanent al emisiunii, Ion Cristoiu.

Discuţia a continuat pe marginea alianţei dintre PD-L şi PNG, prin care Adriean Videanu şi Gigi Becali s-au înţeles marţi ca partidele din care fac parte să contureze majoritatea în Consiliul General al Capitalei.

Ion Cristoiu a precizat că ?era mai bine dacă ar fi dat Bucureştiul pe mâna lui Ion Iliescu care a mai condus o ţară şi ar şti să o facă şi cu Capitala. În plus, Ion Iliescu este un om sărac şi cinstit care nu ar pune borduri?.

Gigi Becali este considerat ?un personaj simpatic? de către Ion Cristoiu, pe care ?niciodată nu l-am înjurat?. În opinia jurnalistului, ?Becali este genul de om simpatic pe care îl întâlneşti pe stradă dar nu-l inviţi la nuntă?.

În acelaşi timp, ?Gigi Becali este un maestru al manipulării terenurilor din Bucureşti şi probabil că va lua jumătate din Herăstrău?, a mai spus Ion Cristoiu, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.



Antena3.ro

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close