Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu: Sorin Oprescu a ajuns primar printr-o înţelegere cu mafia

Ion Cristoiu: Sorin Oprescu a ajuns primar printr-o înţelegere cu mafia

Ion Cristoiu: Sorin Oprescu a ajuns primar printr-o înţelegere cu mafia
26 Iun 2008   •   23:16

?Domnul Sorin Oprescu a ajuns primar al Bucureştiului printr-o înţelegere cu mafia, dovadă că nu face nimic, dovadă că aseară l-am văzut la o cloacă, luând locul lui Prigoană?, a declarat Ion Cristoiu. Afirmaţia jurnalistului a fost făcută la emisiune Sinteza Zilei de joi seară, la aproape două săptămâni de când bucureştenii au un nou primar, în persoana lui Sorin Oprescu.

?Nu a anunţat un minim bilanţ a ceea ce s-a întamplat. Am înţeles că a renunţat şi la cei care l-au dus în campanie, aşa cum a făcut domnul Traian Băsescu şi acum este folosit ca iepure?, a continuat Ion Cristoiu. ?E clar că s-a înţeles cu Cotroceniul, că nu va candida la preşedinţie. Probabil că s-a înţeles să-i şi radă pe cei din PSD?, a declarat Ion Cristoiu.

?Eu m-am înşelat. Nu mi-am dat seama ca între cele două tururi baieţii s-au gândit: Ťnene hai să cădem la pace, vrei să fii primar?ť. Cred cu adevărat asta. Sorin Oprescu nu a prmit mandat să facă autostradă nici să facă metrou aerian. A primit unul din mandate, mandatul principal, să vină cineva şi să facă o analiză foarte dură a dezastrului din anii de guvernare a Bucureştiului de către mafie, şi anume: contractele, retrocedările, jafurile din ultimii ani?, a spus Ion Cristoiu.

?Acest mandat nu se îndeplineşte până acum. Domnul primar umblă, până acum, pe la televiziuni?, a subliniat jurnalistul. ?Sunt sigur, nu trebuia sa-mi pun papion?, a încheiat Ion Cristoiu.



Antena3.ro

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close