Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu: Vin iar cu papion dacă preşedintele numeşte o altă emisiune care l-a apărat pe Oprescu

Ion Cristoiu: Vin iar cu papion dacă preşedintele numeşte o altă emisiune care l-a apărat pe Oprescu

Ion Cristoiu: Vin iar cu papion dacă preşedintele numeşte o altă emisiune care l-a apărat pe Oprescu
16 Iun 2008   •   22:06

?Dacă domnul preşedinte poate să-mi spună ce alt ziar sau emisiune din România l-a apărat pe Oprescu eu mai vin o dată cu papion?, a declarat Ion Cristoiu la emisiunea Sinteza Zilei de luni seară. Afirmaţia a fost făcută în contextul declaraţiilor preşedintelui Traian Băsescu după aflarea primelor rezultate de la alegerile pentru Primăria Capitalei.

?A zis o prostie, cu trusturile de presă, emisiunea noastră nu Ťeť trusturi, ca să mă refer la Ťsuccesuriť?, a continuat jurnalistul. ?Nu pot să iau in serios ce a spus, pentru că era noaptea târziu şi, în al doilea rând, era la volan?, a precizat Ion Cristoiu.

Acesta este de părere că ?ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti a fost vot uninominal absolut iar bucureştenii dau semnalul pentru întreaga ţară?. În ceea ce priveşte eşecul candidatului PD-L la Primăra Capitalei, analistul Ion Cristoiu consideră că ?un Blaga cu un eşec şi cu dezonoare este de o mie de ori mai uşor de manipulat?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close