Antena 3 CNN Politică Ion Iliescu recunoaşte: PSD a sprijinit guvernul Tăriceanu

Ion Iliescu recunoaşte: PSD a sprijinit guvernul Tăriceanu

Ion Iliescu recunoaşte: PSD a sprijinit guvernul Tăriceanu
28 Mar 2008   •   18:57

Pe Ion Iliescu l-a luat gura pe dinainte. În comuna Pechea, în faţa unor localnici în vârstă, fostul preşedinte a spus că PSD a sprijinit guvernul, ca să nu se ducă ţara de râpă. Democrat-liberalii au taxat afirmaţia preşedintelui de onoare a PSD, spunând că Brătienii s-ar răsuci în mormânt dacă l-ar vedea pe Tăriceanu braţ la braţ cu vechiul comunist Iliescu. Vicepreşedintele Ioan Oltean a susţinut că liberalii acţionează numai la comenzile venite din partea PSD.

„Orice mişcare pe care PNL o face este supervizată de PSD. Nimic nu se întâmplă în Guvernul României, nicio acţiune a acestuia nu se mişcă fără acordul explicit al preşedintelui de onoare Ion Iliescu. Dacă marii Brătieni ar şti că urmaşul lor, Călin Popescu Tăriceanu, este braţ la braţ cu comunistul Iliescu, care a participat, într-un fel sau altul, la condamnarea comunismului în anii '50, s-ar întoarce în mormânt”, a continuat Oltean.

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, respinge aceste afirmaţii. „Nu numai că PSD nu a sprijinit Guvernul, dar a încercat să-l dărâme prin moţiuni”. El spune că, atâta vreme cât Parlamentul nu dă jos Guvernul, acesta îşi va îndeplini obiectivele.

Antena 3

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close