Antena 3 CNN Politică Ion Predescu: Erata este o decizie POLITICĂ. Am fost stupefiaţi de erata publicată peste noapte

Ion Predescu: Erata este o decizie POLITICĂ. Am fost stupefiaţi de erata publicată peste noapte

Ion Predescu:  Erata este o decizie POLITICĂ. Am fost stupefiaţi de erata publicată peste noapte
Sursa foto: Foto: Antena3
09 Aug 2012   •   20:16

Într-un interviu acordat în exclusivitate Jurnalului Naţional, domnul Ion Predescu, judecător al Curţii Constituţionale, a declarat: "Erata care s-a publicat ulterior este o decizie politică"

Totodată, judecătorul Curţii Constituţionale ne-a declarat că a aflat de existenţa eratei de la colegii săi Tudorel Toader şI Acsinte Gaşpar. A fost sunat de aceştia, care la rândul lor s-au arătat stupefiaţi de erata apărută peste noapte.


Judecătorul Ion Predescu spune că Guvernul României a greşit atunci când a publicat erata în Monitorul Oficial, neavând dreptul să facă acest lucru fără să ceară şi să primească lămuriri şI acte oficiale de la Curtea Constituţională în legătură cu aceasta.
Ba, mai mult, magistratul Predescu spune clar şi răspicat, "erata" avea nevoie de votul celor nouă judecători care au luat decizia din 2 august publicată în Monitorul oficial, adică de acelaşi număr de judecători care au luat hotărârea privind referendumul.

Jurnalul.ro va publica aici interviul integral cu judecătorul Ion Predescu.

De asemenea, poţi urmări LIVE Sinteza Zilei, unde Mihai Gâdea va comenta interviul integral al judecătorului Curţii Constituţionale.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close