Antena 3 CNN Politică Ironii de preşedinte. Şeful statului i-a atacat pe Orban şi pe social-democraţi la premiile VIP

Ironii de preşedinte. Şeful statului i-a atacat pe Orban şi pe social-democraţi la premiile VIP

Ironii de preşedinte. Şeful statului i-a atacat pe Orban şi pe social-democraţi la premiile VIP
18 Mar 2008   •   07:41
Şeful statului nu se dezminte. Băsescu nu ratează vreo ocazie să îşi atace adeversarii politici. Chiar şi la decernarea premiilor revistei VIP, preşedintele l-a înţepat pe "ministrul anului", liberalul Ludovic Orban. Atacurile au continuat şi la adresa social-democraţilor. Băsescu a promis PSD-ului, că-l va ţine acolo unde a ajuns în urmă cu patru ani, adică în opoziţie. Revista VIP i-a acordat preşedintelui Băsescu premiul "Omul anului".

Mândru că a fost ales "ministrul anului", Ludovic Orban a cântat o arie dintr-o operetă. Mesajul ministrului Transporturilor s-a vrut a fi unul de pace.

După remarca răutăcioasă a preşedintelui, cum că nu este bine să cânţi înainte, deoarece ?prefigurează eşecul?, Orban a declarat că nu este ?agresiv? sau ?misogin? şi că nu îl urăşte ?pe cel al cărui nume l-am pronunţat ... e în sală?.

Nu a scăpat de ironia preşedintelui nici Partidul Social-Democrat, căruia i-a promis că-l va ţine tot în opoziţie.

?Am văzut politicieni care vor ca partidul lor să ajungă unde a fost. Îi asigur că partidul lor va ajunge acolo unde a fost după alegerile din 2004, adică în opoziţie?, a precizat preşedintele.

Antena3.ro

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close