Antena 3 CNN Politică Ivan (PSD): Vizita lui Nuland are conotaţie pozitivă, nu a reproşat ceva guvernului

Ivan (PSD): Vizita lui Nuland are conotaţie pozitivă, nu a reproşat ceva guvernului

Ivan (PSD): Vizita lui Nuland are conotaţie pozitivă, nu a reproşat ceva guvernului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Ian 2014   •   16:11

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a apreciat că vizita asistentului secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, are "o conotaţie profund pozitivă", oficialul american neavând ceva de reproşat guvernului.

"Vizita asistentului secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, are o conotaţie profund pozitivă pentru parteneriatul dintre România şi SUA şi a reprezentat un prilej de reiterare a sprijinului Statelor Unite pentru ţara noastră. De asemenea, Victoria Nuland a venit la Bucureşti pentru a transmite, din partea preşedintelui Barack Obama, un mesaj de felicitare a Executivului si cetăţenilor români pentru împlinirea a 10 ani de la aderarea României la NATO şi nicidecum pentru a reproşa ceva Guvernului", susţine Ivan, potrivit Mediafax.

Ivan a denunţat "mesajele negative" promovate de "propaganda băsistă", care au fost "desfiinţate" de diplomatul american.

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai susţinut că mesajele lui Nuland referitoare la Republica Moldova sunt "un avertisment dat lui Traian Băsescu, care promovează un discurs lipsit de prudenţă în ceea ce priveşte unirea Republicii Moldova cu România şi, deopotrivă, o confirmare privind corectitudinea discursului moderat şi constructiv, promovat de premierul Victor Ponta pe această temă".

Vizita de două zile la Bucureşti a Victoriei Nuland se înscrie într-un turneu european care a început marţi în Olanda şi care a inclus Germania şi Lituania. De la Bucureşti, Nuland va pleca la Paris.

Citiţi şi Victoria Nuland: Sunt îngrijorătoare provocările politice la adresa justiţiei din România

×
Subiecte în articol: Catalin Ivan Victoria Nuland
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close