Antena 3 CNN Politică Jurnaliştii germani, despre Elena Udrea: O femeie fericită pentru că are un soţ bogat (VIDEO)

Jurnaliştii germani, despre Elena Udrea: O femeie fericită pentru că are un soţ bogat (VIDEO)

Jurnaliştii germani, despre Elena Udrea: O femeie fericită pentru că are un soţ bogat (VIDEO)
01 Ian 2010   •   13:55

Elena Udrea a ajuns din nou în atenţia presei internaţionale. Da data aceasta, într-un editorial al publicaţiei Die Welt. În opinia jurnaliştilor germani, Udrea este o femeie fericită pentru că soţul ei este putred de bogat şi este considerată o vedetă de către tabloidele româneşti. Problema cea mai mare este că Elena Udrea va administra miliarde de euro din bani europeni deşi este suspectată de corupţie, scriu jurnaliştii.

Publicaţia Die Welt a făcut o analiză a acualului ministrul al Dezvoltării Regionale şi Turismului din România. În opinia jurnaliştilor germani, succesul Elenei Udrea se datorează faptului că este căsătorită cu un bărbat foarte bogat. Mai mult, notorietatea ei vine în urma pictorialelor îndrăzneţe din publicaţiile româneşti.

Şi pentru ca cititorii să înţeleagă mai bine descrierea făcută de jurnaliştii germani, pe site au apărut mai multe poze reprezentative, în opinia lor, pentru Elena Udrea.

Jurnaliştii germani sunt astfel îngrijoraţi cum poate Elena Udrea să primească pe mână fonduri europene de peste 7 miliarde de euro. Banii europeni sunt destinaţi dezvoltării regionale şi vor fi administraţi de o persoană care a fost acuzată în mod repetat de corupţie.

Acuzaţiile germanilor par să fie susţinute de o declaraţie a Alinei Mungiu-Pippidi care spune că este scandalos ca Elena Udrea să fie împuternicită cu administrarea ondurilor de dezvoltare europene. Mai mult, un purtător de cuvânt al Comisiei europene ar fi avertizat că statele membre care nu îndeplinesc condiţiile pentru fiecare proiect vor rămâne fără fonduri.

Publicatia Die Welt mai aminteşte şi de ancheta parlamentară la care a fost supusă Udrea pe când era Ministru al Turismului. Ea ea ar fi fost implicată, scriu ei, în favorizarea obţinerii de contracte de către unii parteneri de afaceri ai soţului ei, Dorin Cocoş.



Antena 3


×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close