Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor, refuzat de IPP: Dezbaterea este un eveniment privat

Kelemen Hunor, refuzat de IPP: Dezbaterea este un eveniment privat

Kelemen Hunor, refuzat de IPP: Dezbaterea este un eveniment privat
Sursa foto: IPP
20 Noi 2009   •   14:05

Institutul de Politici Publice i-a transmis candidatului UDMR la Preşedinţie, Kelemen Hunor, că dezbaterea organizată vineri la Palatul Parlamentului este "un eveniment privat" şi că este rezervată numai pentru primii trei candidaţi prezidenţiali, aşa cum sunt plasaţi ei în sondaje.
"Este un eveniment privat, noi ne-am uitat pe sondajele de opinie şi i-am invitat la această dezbatere pe primii trei. Cred că orice persoană doreşte să vadă o dezbatere între aceşti candidaţi", a declarat directorul IPP, Adrian Moraru, referindu-se la solicitarea lui Kelemen Hunor de a participa şi el la dezbatere.
Moraru a precizat că nu a fost contactat de staff-ul niciunui alt candidat. "Dar, oricum, să mă contacteze astăzi la această oră este prea târziu", a explicat Moraru.
Candidatul UDMR la Preşedinţie, Kelemen Hunor, a declarat că a discutat cu consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu despre participarea sa la dezbaterea de vineri seară, iar acesta şi/ar fi dat acceptul, atrăgându-i însă atenţia că decizia finală aparţine organizatorului întâlnirii, IPP.
Klemen a menţionat că a trimis o solicitare către IPP şi aşteaptă un răspuns scris dacă este acceptat sau nu la dezbaterea de vineri seară dintre principalii candidaţi la Preşedinţie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close