Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis: "Eu sunt mulțumit de cum funcționează guvernul"

Klaus Iohannis: "Eu sunt mulțumit de cum funcționează guvernul"

Președintele Klaus Iohannis susţine că este mulțumit de cum funcționează Guvernul.

Klaus Iohannis: "Eu sunt mulțumit de cum funcționează guvernul"
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    17 Feb 2022   •   20:26

"Este o coaliție care e gândită pentru a guverna România acum. Ce va fi după alegerile din 2024, cred că nimeni nu poate să vă spună. Însă dacă coaliția ține până în 2024 și vine cu rezultate bune, ceea ce eu îmi doresc foarte mult, fiindcă este nevoie în această perioadă de un guvern care gestionează și crizele, și complicațiile, dar și oportunitățile, dacă ne gândim numai la banii europeni, mulți, care pot fi folosiți pentru România și pentru români.

Eu sunt mulțumit de cum funcționează guvernul”, a declarat Klaus Iohannis, joi, întrebat dacă este mulțumit de modul cum funcționează coaliția de guvernare.

Klaus Iohannis: "Suntem pregătiți să luăm orice măsură se impune când situația în teren se schimbă"

Potrivit preşedintelui, în coaliție este nevoie de o armonizare între pozițiile liderilor.

"În coaliție, sigur, este încă multă nevoie de armonizare între poziții și este nevoie de foarte multe contacte pentru a găsi punctele comune cele mai bune și pentru a negocia punctele divergente.

Sunt optimist că într-un final, aceste chestiuni vor intra într-o normalitate”, a mai spus șeful statului, potrivit Mediafax.

Declaraţiile au fost susţinute la Bruxelles, acolo unde preşedintele Klaus Iohannis participă la reuniunea informală a Consiliului European pe tema ultimelor evoluţii privind situaţia de securitate de la graniţele Ucrainei.

Preşedintele Klaus Iohannis participă joi şi vineri la reuniunea informală a Consiliului European pe tema ultimelor evoluţii privind situaţia de securitate de la graniţele Ucrainei şi la cel de-al VI-lea Summit Uniunea Europeană - Uniunea Africană. 

 

 

×
Subiecte în articol: guvern Klaus Iohannis
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close