Antena 3 Politică Laszlo Tokes, declarație șocantă: „Revoluţia română a fost furată. Asistăm la o reinstaurare a regimului comunist”

Laszlo Tokes, declarație șocantă: „Revoluţia română a fost furată. Asistăm la o reinstaurare a regimului comunist”

22 Aug 2019   •   21:33
Laszlo Tokes, declarație șocantă: „Revoluţia română a fost furată. Asistăm la o reinstaurare a regimului comunist”

Declarație șocantă făcută de Laszlo Tokes la Zilele Maghiare din Cluj. Pastorul susține că Revoluția română a fost furată.

„Noi am fost foarte optimişti atunci. Credeam că dictatorul Nicolae Ceauşescu era o întrupare a răului atât de mare, încât eu, şi mulţi alţii, am crezut că dacă vom scăpa de el, atunci într-o clipă vom scăpa şi de comunism şi se va făuri o lume nouă. Această credinţă a fost susţinută de foarte multe evenimente petrecute în acelaşi timp cu evenimentele de la Timişoara, fraternizarea românilor cu maghiarii, posibilitatea folosirii limbii materne, am auzit la televiziune urări de Crăciun în maghiară, am fost dus în biserici româneşti, unde am participat sau am celebrat slujbe, în judeţul Cluj sau alte locuri din Transilvania s-au tras salve de foc în onoarea mea. Tot era atât de mirific încât credeam că lumea s-a schimbat şi că problemele noastre comune se vor rezolva. Vedem astăzi că aceste probleme comune nu au fost rezolvate. Revoluţia a fost furată şi înlocuită cu o lovitură de stat şi, din păcate, mai tragem şi azi ponoasele acelor vremuri. Din păcate nu se putem debarasa de această situaţie. Cu o intensitate mai mare sau m mică asistăm, azi, la o reinstaurare regimului de tip comunist. Revoluţia a avut şi elemente pozitive, întrupate, de exemplu, în această clădire (clădirea universtiăţii private în limba maghiară  Sapientia, finanţată de guvernul maghiar-nr)”, a susţinut politicianul.

 

×
Subiecte în articol: Laszlo Tokes Revolutia romana

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close