Laszlo Tokes: M-am săturat să fiu ţapul ispăşitor al conflictului Băsescu - Ponta

de G.S.    |    25 Aug 2013   •   13:48
Laszlo Tokes: M-am săturat să fiu ţapul ispăşitor al conflictului Băsescu - Ponta Foto: Agerpres
Europarlamentarul Laszlo Tokes sustine ca s-a saturat sa fie tapul ispasitor al conflictului dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta.
 
"Nu este important daca imi vor lua medalia, nu pentru recunostinta am iesit eu in 1989 impotriva lui Ceausescu", a comentat Tokes pentru Magyar Hirlap solicitarea premierului roman de a i se retrage medalia Steaua Romaniei.
 
"Politicieni post comunisti calca cu picioarele pline de noroi cea mai inalta distinctie a statului roman, care nu este acordata de o persoana sau alta, ci de presedintele statului in numele poporului roman", a continuat Tokes, potrivit ziare.com.
 
"Victor Ponta liciteaza pe terenul nationalist al presedintelui Basescu. Il provoaca pe acesta pentru desemnarea 'celui mai mare roman' si m-au gasit pe mine tap ispasitor. Atacandu-l pe fostul pastor al Timisoarei, Ponta umileste poporul maghiar si pe toti cei care l-au sustinut pe acesta", a incheiat presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT).
 

x close