Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea dezvăluie de ce nu a mai ajuns Ponta șef la Camera Deputaților

Liviu Dragnea dezvăluie de ce nu a mai ajuns Ponta șef la Camera Deputaților

Liviu Dragnea dezvăluie de ce nu a mai ajuns Ponta șef la Camera Deputaților
de M.Z.    |    08 Iul 2016   •   22:29

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus vineri, la Antena 3, că Victor Ponta nu a mai putut fi președinte la Camera Deputaților, așa cum se auzea, după ce fostul premier s-a autopropus pentru această funcție, pe motiv că a renunțat.

”Înaintea Comitetului Executiv, chiar când a început, a renunțat să mai solicite această funcție”, a declarat șeful PSD, Liviu Dragnea, vineri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Pe 13 iunie, deputatul Victor Ponta a declarat că intenţionează să îşi depună candidatura pentru şefia Camerei la şedinţa conducerii PSD.

Referitor la acest subiect, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, preciza atunci: ''Dacă s-a autopropus (n.r. Victor Ponta), nici nu trebuie să mai votăm”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu își dorește șefia Camerei, în contextul în care Valeriu Zgonea a rămas fără această funcție.

Numele lui Liviu Dragnea a apărut, pe surse, ca posibil înlocuitor al lui Zgonea, pentru funcția de președinte al Camerei.

Valeriu Zgonea a pierdut funcția de președinte al Camerei Deputaților, după ce a fost revocat din funcție. La propunerea grupului PSD, Zgonea a fost revocat din funcția de președinte al Camerei.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close