Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea l-a învăţat pe Sorin Grindeanu să pescuiască. Cum le-a răspuns liderul PSD criticilor de pe Facebook

Liviu Dragnea l-a învăţat pe Sorin Grindeanu să pescuiască. Cum le-a răspuns liderul PSD criticilor de pe Facebook

Liviu Dragnea l-a învăţat pe Sorin Grindeanu să pescuiască. Cum le-a răspuns liderul PSD criticilor de pe Facebook
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
26 Mar 2017   •   16:53

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat, pe Facebook, mai multe fotografii din Deltă, unde apare alături de premierul Sorin Grindeanu, la pescuit.

Dragnea scrie, în mesajul care însoțește imaginile, că l-a învăţat pe Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este „foarte bine pentru un începător” care nu a pus niciodată mâna pe lansetă.

Liviu Dragnea i-a chemat pe liderii PSD, în Delta, la Tulcea, ca să discute despre problemele regionale, dar şi chestiuni de partid. La dezbateri participa şi primarii PSD din zona, dar şi premierul Sorin Grindeanu.

”În acest sfârșit de săptămână, l-am învățat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament și Guvern a avut loc: eu am prins 17 știuci și el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu”, a scris Dragnea.

După mai multe mesaje în care era criticat pentru faptul că a pescuit mai mult decât necesar, Liviu Dragnea a ținut să sublinieze că ”a fost un pescuit sportiv și că peștii au fost eliberați”.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Liviu Dragnea Dragnea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close