Antena 3 Politică Liviu Dragnea, la Galați: Am cerut Guvernului să urgenteze procedurile pentru centura orașului

Liviu Dragnea, la Galați: Am cerut Guvernului să urgenteze procedurile pentru centura orașului

11 Mai 2019   •   14:14
Liviu Dragnea, la Galați: Am cerut Guvernului să urgenteze procedurile pentru centura orașului

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus participanților la mitingul de la Galați că locuitorii din zonă ar putea beneficia de un aeroport.

"L-am rugat aseară pe domnul ministru Cuc şi azi de dimineaţă pe doamna prim-ministru să urgenteze procedurile pentru centura Galaţiului. De asemenea, am avut o discuţie cu Dan Nica (liderul PSD Galaţi n.red.), (...) cu primarul municipiului şi preşedintele Consiliului Judeţean şi mi-au spus că această zonă are nevoie de un aeroport şi de ce nu s-ar putea face un aeroport în această zonă care să deservească Galaţiul, Brăila şi Vrancea, o zonă care a început să se dezvolte mult. Vă asigur că angajamentele luate de noul investitor la Sidex, şi doamna prim-ministru şi europarlamentarii noştri vor avea grijă ca aceste angajamente să fie respectate pentru că e un obiectiv vital şi pentru judeţ", a afirmat Dragnea, în discursul susţinut pe scena mitingului PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close