Antena 3 CNN Politică Lucian Bode, despre Nicolae Ciucă: "Este opţiune pentru a candida la Președinția României. Un candidat cu șanse să câștige"

Lucian Bode, despre Nicolae Ciucă: "Este opţiune pentru a candida la Președinția României. Un candidat cu șanse să câștige"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României, a spus, miercuri seara, ministrul de Interne, Lucian Bode.

Lucian Bode, despre Nicolae Ciucă: "Este opţiune pentru a candida la Președinția României. Un candidat cu șanse să câștige"
Sursa foto: Facebook/ Lucian Bode
de Mia Lungu    |    03 Mai 2023   •   22:42

Lucian Bode a spus, miercuri seara, la TVR Info, că PNL s-a stabilizat la 23 – 24% din opţiunile electoratului.

"PNL își propune să guverneze bine România și în acest an și anul viitor, să obținem un scor bun la alegerile de anul viitor, astfel încât să guvernăm România și după 2024. Ne propunem ca anul viitor să avem un candidat care să dea președintele României pentru următorii 5 ani", a spus Bode.

Lucian Bode a fost întrebat dacă va fi Nicolae Ciucă opţiunea pentru Președinția României.

"Un candidat cu șanse să câștige Președinţia României. Astăzi președintele PNL este opţiune pentru a candida la funcţia de președinte al României", a mai spus secretarul general al PNL.

Citește și: PSD, dispus să îl susţină pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale, dacă Marcel Ciolacu va fi premier

În ceea ce privește prezenţa sa în viitorul Guvern, care va fi după rocada guvernamentală, Lucian Bode a spus că pentru el este importantă direcţia în care va merge România. 

"Pentru mine e important ca PNL să rămână la guvernare și după 2024 (...). În aceste condiţii eu voi rămâne în viitorul guvern dacă PNL va dori acest lucru, dacă președintele României și președintele PNL îmi vor acorda sprijin", a răspuns Lucian Bode.

×
Subiecte în articol: PNL Lucian Bode Nicolae Ciucă
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close