Antena 3 CNN Politică Lucian Bode, viitorul premier al coaliției. Dan Barna infirmă acest scenariu

Lucian Bode, viitorul premier al coaliției. Dan Barna infirmă acest scenariu

Copreședintele USR PLUS Dan Barna a negat, vineri, că s-ar fi bătut palma cu PNL ca premier să fie Lucian Bode, el să ia șefia Camerei Deputaților și Florin Cîțu să preia șefia Senatului.

Lucian Bode, viitorul premier al coaliției. Dan Barna infirmă acest scenariu
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    10 Sep 2021   •   21:58

„Nu, am vazut diverse scenarii cu nume, etichete si functii, nu a existat si nu va fi niciun fel de negociere pana nu avem o propunere de alt premier in afara de Citu. Daca colegii PNL propun alt premier, nu s-a intamplat pana acum lucrul acesta, deci infirm categoric, este o stire falsa, daca inteleg ca nu pot tine o intreaga tara captica din pricina unui om si vin cu alt premier, suntem gata sa ne asezam la dialog fara niciun de problema. pana in prezent nu a existat niciun fel de discutie in acest sens”, a raspuns Dan Barna.

Copreședintele USR PLUS a avut, vineri dimineață, la Cluj-Napoca, o întâlnire cu primarul municipiului, Emil Boc. Potrivit acestuia, Emil Boc a transmis aceeași poziție a PNL privind ieșirea din criza politică.

„In aceasta dimineata m-am intalnit cu dl Boc, am analizat exact contextul politic actual si criza in care ne aflam, i-am transis pozitia USR PLUS explicita, cu o noua nominalizare de premier am putea iesi rapid din aceasta criza. Domnia sa mi-a transmis pozitia PNL pe care o stim, ca orice discutie din punctul lor de vedere poate fi deschisa dupa Congres si cam aici a fost cadrul discutiilor”, a mai spus Dan Barna.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Lucian Bode
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close