Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban este candidatul PNL la Primăria Capitalei

Ludovic Orban este candidatul PNL la Primăria Capitalei

Ludovic Orban este candidatul PNL la Primăria Capitalei
24 Mar 2008   •   11:28
Ludovic Orban a fost desemnat candidatul PNL la Primăria Capitalei. Candidatura lui Orban a fost validată luni, la întâlnirea liberalilor. ?Sunt hotărât să candidez la Capitală?, a declarat Orban Ministrul Transporturilor a precizat că era pregătit pentru primăria Capitalei încă din 2005, când ?culisele Alianţei DA? l-a desemnat pe Adriean Videanu. Ministrul Transporturilor a menţionat că programul său privind rezolvarea problemelor bucureştenilor este aproape gata.

Liberalii s-au întâlnit în cadrul Delegaţiei Permanente a partidului pentru a stabili strategia pentru alegerile locale. Vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Puiu Haşotti, a precizat că în cadrul Delegaţiei Permanente se va stabili strategia partidului în campania electorală pentru alegerile locale. Tot acum, se vor valida şi candidaturile pentru primării şi consilii judeţene.

Potrivit senatorului PNL, partidul nu forma nicio alianţă preelectorală. Totuşi, PNL nu se va amesteca în negocierile de la nivel local.

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, susţine că între PNL şi PSD este ?o prăpastie? şi că partidul său nu are nevoie de nicio forţă politică, care să le acorde ajutor în alegeri.

Pe ordinea de zi a Delegaţiei Permanente se află şi fuziunea cu Acţiunea Populară, precum şi convocarea unui congres în acest scop.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close