Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Singurul vizat de cererea premierului sunt eu

Ludovic Orban: Singurul vizat de cererea premierului sunt eu

Ludovic Orban: Singurul vizat de cererea premierului sunt eu
17 Iun 2008   •   20:07

Dintre toate conducerile de filiale liberale cu probleme din ţară, ?singura persoane vizată sunt eu?. Aşa a comentat vicepreşedintele PNL ieşirea premierului Tăriceanu, prin care acesta cerea demisia tuturor liderilor de filiale care au obţinut sub 15% la alegeri. În ciuda conflictului dintre cei doi liberali, Orban este de părere că în PNL nu există un scandal. ?Este vorba despre o problemă care se va rezolva în mod pozitiv şi va întâri PNL?.

Invitat la Ştirea Zilei, Ludovic Orban a vorbit despre strategia pe care a mers în campanie, dar şi despre ceea ce va trebui să facă de acum înainte liberalii. Discuţia din platou s-a încins în momentul în care a intervenit prin telefon primarul încă în funcţie al Capitalei, Adriean Videanu. 90% dintre proiectele lui Ludovic Orban ?ar fi fost continuări ale proiectelor mele?. ?Mi-ar fi plăcut să lucrăm iar împreună, dar noi nu avem dialog?, a atacat Videanu. În replică, Orban a răspuns, scurt: ?V-aţi grăbit să bateţi palma cu dracu' şi acum spuneţi că nu avem dialog?.

?Cu excepţia a două tâmpenii, aţi avut numai proiecte de-ale mele. Sunteţi pe dinafară total şi nu cunoaşteţi problemele bucureştenilor?, a acuzat din nou Adriean Videanu. În ceea ce priveşte alianţa cu PNG, democrat-liberalul a declarat că este decizia pe care au luat-o câştigătorii. În consecinţă, ?ne constituim majoritatea aşa cum considerăm pentru a ne proteja proiectele începute?, a explicat Videanu.

Contactat telefonic, social-democratul Miron Mitrea l-a acuzat, la rândul său, pe Adriean Videanu că încearcă prin înţelegerea făcută cu Gigi Becali să îşi protejeze doar interesele. ?Alianţa funcţionează doar pentru a preîntâmpina schimbarea din funcţie a unor domni care sunt acolo de 8 ani şi care au deservit PDL-ul până acum. Becali a venit acolo datorită unui dosar la DNA. Şi o să vedem că dosarul Becali dispare, după ce el a acceptat să fie şantajat aşa de uşor?, a avertizat social-democratul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Scandal monstru în Parlament: deputatul lovit în față de un fost ministru
x close