Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Tăriceanu şi-a mai luat o desagă în spinare

Ludovic Orban: Tăriceanu şi-a mai luat o desagă în spinare

Ludovic Orban: Tăriceanu şi-a mai luat o desagă în spinare
23 Iun 2008   •   19:35

?Tăriceanu şi-a mai luat o dăsagă în spinare. Eu nu am pierdut nimic?. Aşa a explicat Ludovic Orban plecarea sa de la şefia PNL Bucureşti. Invitat la emisiunea La Ordinea Zilei, liderul liberal a declarat că a încercat să evite pe cât posibil orice conflict în interiorul partidului. Pentru a fi demis, era nevoie de vot secret în cadrul delegaţiei permanente. ?Am evitat să ajung la acest vot secret nu pentru că nu aş fi avut majoritatea, dar am vorbit cu mulţi colegi care mi-au zis că aşteaptă o soluţie neconflictuală?, a precizat Orban.

Iar liberalul este convins că decizia pe care a luat-o este cea de care liberalii aveau nevoie. ?Am acceptat să fac un pas în spate şi să pun umărul alături de premier. De acum, rezultatele de la Bucureşti vor fi puse în spatele său?, a avertizat Orban. Pentru a arăta însă că este de bună credinţă, liberalul este gata să pună umărul la realizarea unui scor cât mai bun, ?indiferent dacă mă doreşte sau nu?.

Contactat telefonic, vicepreşedintele PNL Crin Antonescu s-a declarat şi el pregătit să facă faţă unor atacuri asemănătoare celor prin care trece Ludovic Orban. Cât priveşte situaţia colegului său de partid, Antonescu este convins că reacţia premierului a avut la bază anumite resentimente. ?Tăriceanu nu a fost de multă vreme un simpatizant al lui Orban şi este posibil ca această relaţie să se fi agravat?, a precizat el.

Antonescu nu s-a dat în lături cu această ocazie să critice momentul în care prim-ministrul i-a cerut demisia lui Ludovic Orban. ?Premierul a vorbit într-un moment nu foarte bun pentru partid. Noi trebuia să exploatăm imaginea bună de la alegeri, iar Tăriceanu nu a vrut să ţină cont de faptul că Orban nu poate fi făcut responsabil integral pentru scorul de la Bucureşti?, a încheiat Antonescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close