Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: Traian Băsescu a băgat-o în pământ pe Elena Udrea. S-a terminat cu candidatura doamnei

Mădălin Voicu: Traian Băsescu a băgat-o în pământ pe Elena Udrea. S-a terminat cu candidatura doamnei

de G.S.    |    31 Oct 2014   •   18:26
Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a opinat, în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, că preşedintele Traian Băsescu subestimează eficienţa SIE, prin declaraţiile făcute joi seară, într-o emisiune televizată. 
 
"Domnul Traian Băsescu subestimează SIE. Crezând că doar cu sprijinul unui serviciu omolog SIE poate face un material de gen. Franţa, la nivelul la care se discută acum, este cel puţin surprinsă, dacă nu stupefiată de tâmpeniile pe care le-a spus Traian Băsescu. Este grav şi periculos să acceptăm că un preşedinte, în secolul XXI, în NATO, în UE, poate avea un astfel de discurs, de parcă ar fi fost la Măruţă, unde se vorbeşte despre vreo gagică de pe stradă."
 
Deputatul a explicat că preşedintele a încercat să îi ia apărarea preferatei sale, dar nu a reuşit decât să o "bage în pământ" şi că Elena Udrea nu mai poate fi percepută ca un candidat viabil în cursa pentru Cotroceni.
 
"Un preşedinte nu are voie să gândească, darămite să vorbească despre aşa ceva. A băgat-o în pământ pe Elena Udrea, s-a terminat cu candidatura doamnei Udrea, iar serviciile române, în mod explicit SIE, nu au cum să nu fie profesioniste. Sunt oameni bine pregătiţi, în reţele, nu poate să vină un parvenit şi să spună că nu sunt bune."
 

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close