Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, după acuzațiile lui Liviu Dragnea: ”Nu voi comenta. Acum are nevoie de liniște”

Marcel Ciolacu, după acuzațiile lui Liviu Dragnea: ”Nu voi comenta. Acum are nevoie de liniște”

Marcel Ciolacu a reacționat într-o postare pe Facebook la acuzațiile făcute de Liviu Dragnea la adresa conducerii PSD, spunând că deocamdată nu va comenta, pentru că a fost o perioadă grea pentru fostul lider PSD, iar acum are nevoie de liniște.

Marcel Ciolacu, după acuzațiile lui Liviu Dragnea: ”Nu voi comenta. Acum are nevoie de liniște”
de Andreea Ştefan    |    15 Iul 2021   •   17:39

Marcel Ciolacu i-a transmis sănătate lui Liviu Dragnea, cu toate că fostul lider PSD a spus despre noua conducere a partidului că este formată din ”oameni lași".

”Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște.

Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale.

Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liviu Dragnea, primele declaraţii după eliberarea din închisoare

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare. El a declarat că această perioadă de doi ani şi două luni a fost plină de suferință, abuzuri şi umilință şi este convins că cea mai mare parte a populației a înțeles care a fost motivul condamnării sale.

”A fost o perioada de doi ani și două luni de chin şi suferință. Asta a fost aici abuzuri și umilință și cea mai mare parte a populației a înțeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici”, a spus Dragnea.

”Din păcate nu există opoziție. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași", a spus Liviu Dragnea la ieșirea din închisoare.

×
Subiecte în articol: marcel cioacu Liviu Dragnea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close