Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre alegerile anticipate: 'Nu cred că se vor lămuri lucrurile săptămâna viitoare'

Marcel Ciolacu, despre alegerile anticipate: 'Nu cred că se vor lămuri lucrurile săptămâna viitoare'

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astăzi, că situația alegerilor anticipate nu va fi lămurită săptămâna viitoare, iar miza o reprezintă neaplicarea la termen a majorării pensiilor la 1 septembrie.

Marcel Ciolacu, despre alegerile anticipate: 'Nu cred că se vor lămuri lucrurile săptămâna viitoare'
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
07 Mar 2020   •   22:02

Marcel Ciolacu a declarat, la România Tv, că nu crede că situația alegerilor anticipate va fi lămurită săptămâna viitoare.

„Nu cred că se vor lămuri lucrurile săptămâna viitoare, dacă vor fi sau nu anticipate, dar categoric, dacă guvernul premierului desemnat, domnul Cîțu, nu o să întrunească majoritatea necesară, e un pas către anticipate”, a spus Ciolacu.

Acesta a fost întrebat când se va lămuri această situație, ținând cont că oamenii își pun întrebări în legătură cu pensiile și salariile, iar Ciolacu a spus că miza alegerilor anticipate o reprezintă neapliarea majorării pensiilor.

„Oamenii cred că nu ar trebui să își pună asemenea întrebări, pentru că nu vor crește (pensiile – n.r.). Asta este și miza anticipatelor. Este clar! La 1 septembrie această lege nu va fi pusă în aplicare. Altă explicație logică nu există la acest demers, de a avea alegeri cu 3 luni înainte de alegerile la termen. Problema majoră în acest moment este că oamenii au altă agendă decât agenda politică. Noi am mers cu o propunere foarte clară, de guvern de uniune națională, ținând cont de contextul internațional și criza coronavirus. Am fost refuzați. Președintele țării și PNL au preferat această criză”, a răspuns liderul PSD.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close