Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre cazul bătrânilor umiliţi în azile din Bucureşti şi Ilfov: ”Sunt revoltat! Am cerut să se declanșeze urgent o acțiune națională de control în toate centrele”

Marcel Ciolacu, despre cazul bătrânilor umiliţi în azile din Bucureşti şi Ilfov: ”Sunt revoltat! Am cerut să se declanșeze urgent o acțiune națională de control în toate centrele”

Premierul Marcel Ciolacu este revoltat de cazul bătrânilor umiliţi și înfometați în azilele din Bucureşti şi Ilfov și spune că a cerut tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniu să declanșeze urgent o acțiune națională de control în toate centrele de îngrijire și asistență din România.

Marcel Ciolacu, despre cazul bătrânilor umiliţi în azile din Bucureşti şi Ilfov: ”Sunt revoltat! Am cerut să se declanșeze urgent o acțiune națională de control în toate centrele”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    05 Iul 2023   •   16:23

”Sunt revoltat de ororile la care au fost supuși bătrânii internați în centrele rezidențiale de îngrijire și asistență socială care, acum, fac obiectul unei anchete a DIICOT!

Este inadmisibil ca, în România zilelor noastre, să se întâmple astfel de atrocități față de oameni lipsiți de apărare!

Este scandalos ca niște indivizi lipsiți de suflet și de repere morale să profite de situația dificilă a unor persoane vulnerabile, pentru a deturna în beneficiul propriu fondurile alocate din bugetul de stat!

În această dimineață, am cerut tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniu - ANPC, ANSVSA, ANPIS, ANPDPD, DSP - să declanșeze urgent o acțiune națională de control în toate centrele de îngrijire și asistență din România, finanțate din bani publici.

Citește și: "Cerşeau mâncare la gard". Bătrâni umiliţi în azile din Bucureşti şi Ilfov | Procurorii au reţinut 24 de suspecţi

Le cer totodată celor care au obligația de a verifica respectarea condițiilor legale să sancționeze cu severitate maximă orice abatere care pune în pericol viața și sănătatea persoanelor vulnerabile din aceste centre!

Voi urmări cu atenție desfășurarea acestor acțiuni!”, a transmis Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sunt revoltat de ororile la care au fost supuși bătrânii internați în centrele rezidențiale de îngrijire și asistență...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 5 iulie 2023

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close