Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre acuzațiile lui Iohannis la adresa PSD: „Mă mir că mai trăim"

Marcel Ciolacu, despre acuzațiile lui Iohannis la adresa PSD: „Mă mir că mai trăim"

După acuzațiile făcute de Klaus Iohannis la adresa PSD, spunând că partidul a lăsat în urmă "inegalităţi crescute, analfabetism funcţional, un sistem medical dezechilibrat", Marcel Ciolacu a declarat miercuri seara că „mă și mir că mai trăim”.

Marcel Ciolacu, despre acuzațiile lui Iohannis la adresa PSD: „Mă mir că mai trăim"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
04 Mar 2020   •   22:08

„Mă mir că mai trăim, după această prezentare a președintelui. Am văzut și atacul cu . În afară de discursuri și de vorbe aș vrea să vorbim și lucruri concrete, aș vrea să știu ce reforme a pornit PNL prin cele 25 de ordonanțe pe care le-au dat în ultima noapte nu am găsit nicio reformă. A fost cea pe sănătate, numită ordonanța morții, sau ordonanța cu trotinetele. Ne referim la reforma trotinetelor, ce reforme? E clar că președintele continuă campania electorală, dar rolul președintelui este cu totul altul”, a spus Marcel Ciolacu, la Digi24.

Declarațiile lui Klaus Iohannis referitoare la PSD:

„Dacă ne uităm la ceea ce a lăsat PSD în urmă, la politica nefastă a guvernelor din ultimii ani, care, deşi s-au intitulat „sociale”, au neglijat tocmai solidaritatea şi coeziunea, vedem inegalităţi crescute, analfabetism funcţional, un sistem medical dezechilibrat, o administraţie de multe ori ineficientă şi opacă. Disperarea cu care PSD continuă să se agaţe de mecanismele puterii şi insistă să blocheze orice iniţiativă de reformă nu poate însemna decât un singur lucru, că lucrurile au început să se întoarcă, încet, dar sigur, către normalitate”, a spus Iohannis, la o gală a femeilor din mediul de afaceri.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close