Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Guvernul va restitui jumătate din creșterea accizei la motorină operatorilor de transport rutier"

Marcel Ciolacu: "Guvernul va restitui jumătate din creșterea accizei la motorină operatorilor de transport rutier"

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier, licenţiaţi în România, jumătate din creşterea accizei la motorină. 

Marcel Ciolacu: "Guvernul va restitui jumătate din creșterea accizei la motorină operatorilor de transport rutier"
Sursa foto: Inquam_Photos/George Calin
de Milena Niță    |    23 Feb 2024   •   12:04

În total, sunt peste 4.000 de transportatori care vor beneficia de acest sprijin până la sfârşitul anului, a precizat şeful Guvernului.

"Ne respectăm toate angajamentele față de transportatori. 

După ce am reușit să reducem prețurile polițelor RCA, astăzi vom decide să compensăm și creșterea accizei la motorină. 

Concret, Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier, licențiați în România, jumătate din creșterea accizei la motorină. 

În total, peste 4.000 de transportatori vor beneficia de acest sprijin până la sfârșitul anului", a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Ne respectăm toate angajamentele față de transportatori. După ce am reușit să reducem prețurile polițelor RCA, am decis să compensăm și creșterea accizei la motorină. Concret, Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier licențiați în România jumătate din creșterea accizei la motorină. În total, peste 4000 de transportatori vor beneficia de acest sprijin până la sfârșitul anului.

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 23 februarie 2024

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close