Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!" 

Marcel Ciolacu: "Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!" 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, suține că PNL și Președintele Iohannis plănuiesc să redeschidă piețele doar pentru a le închide din nou după alegerile parlamentare: "Așa cum au făcut și cu școlile. Și cu restaurantele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!" 

Marcel Ciolacu: "Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!" 
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    02 Dec 2020   •   15:20

"Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri. " a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe Facebook, imediat după declarația lui Klaus Iohannis care anunța redeschiderea piețelor la finalul săptămânii în curs.

Șseful PSD a făcut referire la amendamentul social democraților privind redeschiderea pieţelor organizate în spații închise și faptul că Guvernul Orban a sesizat, luni, Curtea Constituţională a României (CCR) privind acea propunere legislativă.

"Așa cum au făcut și cu școlile. Și cu restaurantele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar! 
Iohannis uită voit că Orban a contestat (după aproape 20 de zile!!!) legea votată în Parlament prin care redeschideam piețele în siguranță. Un gest sinistru doar ca să poată regiza o scenetă de prost gust cu Iohannis spunând că n-a avut legea la promulgare, deși o primise încă din 12 noiembrie!

Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL - e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au înghețat săptămâni în șir în frig pentru ca Iohannis să facă acum gesturi penibile în campanie. Și sunt sigur că românii au înțeles asta și nu mai înghit asemenea mizerii electorale!
PS: Dacă tot e la Bacău și taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze și așa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro și care s-a dezumflat la prima ploaie!!!!" a mai scris Marcel Ciolacu.

Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri....

Posted by Marcel Ciolacu on Wednesday, 2 December 2020

Președintele Klaus Iohannis: "Am decis să fie redeschise piețele"

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că pe fondul scăderii numărului zilnic de infectari cu COVID-19 și în urmă consultărilor cu specialiștii, a luat decizia de a redeschide piețele, la sfârșitul săptămânii curente.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close