Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Iohannis și Guvernul PNL sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor

Marcel Ciolacu: Iohannis și Guvernul PNL sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor

Klaus Iohannis și Guvernul PNL sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor, acuză Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților.

Marcel Ciolacu: Iohannis și Guvernul PNL sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor
Sursa foto: Hepta
19 Iul 2020   •   18:15

Ciolacu mai spune că președintele și reprezentanții Guvernului au blocat cel mai mare proiect de regenerare și dezvoltare urbană a Capitalei.

"Atât de jos au putut ajunge! Pentru interesele lor electorale meschine, Iohannis și Guvernul PNL sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor.

Cel mai mare proiect de regenerare și dezvoltare urbană a Capitalei din ultimii 30 de ani este blocat în mod cinic pe ultima sută de metri de Iohannis și Guvernul PNL!

O investiție de peste 1,8 miliarde de euro, în colaborare cu Banca Mondială, BERD și cu alte instituții de prestigiu internaționale. Un proiect pentru care existau toate avizele necesare și care ar fi trebuit demarat în câteva săptămâni. Un proiect care ar fi însemnat mii de locuințe pentru tineri, sală polivalentă, maternitate, bazin olimpic, dar și un drum modern care ar fi ajutat la decongestionarea traficului și reducerea poluării.

De ce l-au blocat?! Simplu: pentru că e făcut de administrația #PSD. De aceea, Guvernul și-a luat terenul înapoi în ultima clipă, iar Iohannis a contestat la CCR o lege care ar fi dat cale liberă construirii unui drum cu 4 benzi și linie de tramvai.
Asta demonstrează cât de mult le pasă de bucureșteni!!!

Lucrurile nu vor rămâne însă așa! Îl voi sprijini cu toată forța pe Daniel Florea, primarul sectorul 5, prin toate mijloacele legale, astfel încât bucureștenii să beneficieze de acest proiect", a scris Ciolacu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close