Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Guvernul Cîţu a tăiat prin OUG alocaţiile copiilor. Sunteţi cinici şi mârşavi cu viitorul României"

Marcel Ciolacu: "Guvernul Cîţu a tăiat prin OUG alocaţiile copiilor. Sunteţi cinici şi mârşavi cu viitorul României"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a lansat un atac critic la adresa Guvernului Cîţu care joi, prin Ordonanță de Urgență, a tăiat alocaţiile copiilor. Tot prin OUG, încearcă să privatizeze din nou sănătatea românilor, prin introducerea coplății, mai subliniază liderul social democraților care spune despre decidenți că sunt cinici şi mârşavi cu viitorul României.

Marcel Ciolacu: "Guvernul Cîţu a tăiat prin OUG alocaţiile copiilor. Sunteţi cinici şi mârşavi cu viitorul României"
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iun 2021   •   16:56

Marcel Ciolacu atrage atenţia că prin înlocuirea ilegală a Avocatului Poporului, nimeni nu va mai putea opri sarabanda ordonanțelor austerității.

„Au tăiat astăzi - prin OUG! - alocațiile copiilor, iar CÎȚU bate câmpii cinic de o iluzorie triplare!

Tot prin OUG, încearcă să privatizeze din nou sănătatea românilor, prin introducerea coplății. Au încercat, în zadar, și în februarie anul trecut! Dar, la sesizarea Avocatului Poporului, judecătorii CCR au decis - în unanimitate! - că este neconstituțional ca spitalele private să acceseze fonduri publice de sănătate", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

Singurii care au ieșit din sărăcie sunt apropiații voștri și firmele voastre de casă

„Astăzi însă, NICI tăierea alocațiilor, NICI privatizarea sănătății românilor nu vor putea fi oprite. Din acest motiv s-au grăbit să înlocuiască ILEGAL Avocatul Poporului. Pentru ca NIMENI să nu îi mai poată opri din sarabanda ordonanțelor austerității!

Domnule #FlorinCîțu, vorbiți de ieșirea din sărăcie doar prin liberalism? Când singurii care au ieșit din sărăcie sunt apropiații voștri și firmele voastre de casă!!

Sunteți un guvern și cinic, și mârşav cu viitorul României!", a conchis Marcel Ciolacu.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close