Antena 3 Politică Marcel Ciolacu, reacție la discursul lui Iohannis: ”Minte pentru Guvernul său. Degeaba! Guvernul PNL tot prost şi corupt rămâne”

Marcel Ciolacu, reacție la discursul lui Iohannis: ”Minte pentru Guvernul său. Degeaba! Guvernul PNL tot prost şi corupt rămâne”

de Cristina Tudorache    |    29 Iul 2020   •   21:50
Marcel Ciolacu, reacție la discursul lui Iohannis: ”Minte pentru Guvernul său. Degeaba! Guvernul PNL tot prost şi corupt rămâne”
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis minte pentru Guvernul său. Acesta a adăugat că nu poţi da vina pe PSD sau pe opoziţie atunci când Guvernul a venit cu legea carantinei de abia după două săptămâni, un act normativ prost şi aberant care „transforma România în dictatura pilelor numite în funcţii publice”.

”Președintele Iohannis minte pentru Guvernul său. Degeaba! Guvernul PNL tot prost și corupt rămâne. De asta trebuie să plece! Jenant moment! Să vezi cum Puterea dă vina pe Opozitie pentru că ea, Puterea, a stat două săptămâni pentru a scrie o lege.”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa. 

Marcel Ciolacu, reacție la discursul lui Iohannis: ”Minte pentru Guvernul său. Degeaba! Guvernul PNL tot prost şi corupt rămâne”

Liderul PSD critică în termeni duri legea carantinei: ”O lege proastă, aberantă, care tranforma România în dictatura pilelor numite în funcții publice. O lege care nu respecta drepturile cetățenilor simpli, dar dădea putere de Dumnezei unor funcționari parașutați de PNL în funcții pentru care nu au nicio calitate.”

Liderul social-democraţilor susține că Parlamentului i-au luat doar opt zile să adopte o lege a carantinei funcţională şi aplicabilă.

”- Guvernul – 2 săptămâni pentru o aberație (25 iunie – 6 iulie).  
 - Parlamentul – 8 zile (9- 16 iulie) pentru a avea o lege aplicabilă, realizată împreună cu societatea civilă, cu CSM, cu medici și pacienți. 
Deci, cine a tras de timp ”săptămâni”, domnule Iohannis?! 
Parlamentul a corectat, cât a putut în acest timp foarte scurt, mizeria trimisă de Guvern! Să invoci la nesfârșit laitmotivul PSD e cel puțin penibil, domnule președinte! Dar să și minți pentru un guvern prost și corupt, e de-a dreptul scandalos.
Tot PSD e de vină că Orban nu suflă o vorbă despre organizarea alegerilor în condiții de siguranță? Sau despre deschiderea școlilor?! Știu, da, mai e o lună și jumătate, e prea devreme pentru Orban....”, a mai scris Ciolacu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close