Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, acuzații dure la adresa lui Vlad Voiculescu: I-a șantajat pe Orban și Iohannis!

Marcel Ciolacu, acuzații dure la adresa lui Vlad Voiculescu: I-a șantajat pe Orban și Iohannis!

Marcel Ciolacu l-a somat pe Vlad Voiculescu să facă publice toate informațiile pe care le deține în scandalul măsluirii datelor pandemiei.

Marcel Ciolacu, acuzații dure la adresa lui Vlad Voiculescu: I-a șantajat pe Orban și Iohannis!
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2021   •   20:53

Măsluirea datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului, susține Marcel Ciolacu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu l-a somat pe Vlad Voiculescu să facă publice toate informațiile pe care le deține, altfel fiind complice la infracțiune. Totodată, Marcel Ciolacu este de părere că Voiculescu i-a șantajat, prin ceea ce a spus, pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban.

”Noi de un an de zile spunem că aceste date sunt măsluite și făcute în așa fel încât să ajute guvernul Orban să-și așeze alegerile. De un an de zile spunem că este o manipulare ordinară ce a făcut guvernul Orban. (...) Au manipulat aceste date ca să țină alegerile generale, pe care oricum le-au și pierdut”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri, la România Tv.

Domnul Vlad Voiculescu n-a ieșit că i s-a năzărit lui, ci a aflat că va fi schimbat și ce a postat el este un șantaj, pentru că dacă îl schimbă vine cu date despre infracțiunea de atentat la siguranța statului român comisă de Ludovic Orban și Klaus Iohannis.

Mai rau decât să restrângi drepturi și libertăți prin manipulare, așa ceva nu a făcut nimeni. Deja trebuie ca Ministerul Public să se sesizeze”, a mai spus Ciolacu.

Ciolacu vrea comisie de anchetă pentru cifrele COVID "măsluite": Să scoată la lumină toată golănia liberală

Vă amintim că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și fostul ministru al Muncii din Guvernul Orban, Violeta Alexandru, au avut un schimb de replici pe cifrele pandemiei, pe credibilitate și pe modul în care ”s-au pierdut” zile pentru a se putea organiza alegeri.

La o postare de pe o rețea socială a fostului ministru al Muncii, Violeta Alexandru, Vlad Voiculescu a postat un mesaj prin care susține că, înainte de alegerile din toamnă 2020, liberalii au măsluit cifrele pandemiei și au făcut în așa fel încât să dea bine.

Citiți și: Klaus Iohannis, prima reacție în scandalul datelor măsluite: ”Cred că a fost o exprimare nefericită!”

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close