Antena 3 CNN Politică Marea lovitură care ar putea fi pregătită de PSD

Marea lovitură care ar putea fi pregătită de PSD

Liderul PSD Marcel Ciolacu l-a criticat în termeni duri pe premierul propus Florin Cîțu.

Marea lovitură care ar putea fi pregătită de PSD
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
05 Mar 2020   •   20:37

Președintele interimar al PSD spune despre Cîțu că este inconștient și incompetent și îl acuză că a greșit și a dat înapoi 2 miliarde de euro evazioniștilor.

"Domnul Cîțu nu se ridică la nivelul de a fi o propunere serioasă de prim-ministru al României. Din 25 de ordonanțe am înțeles că s-a uitat cea cu două miliarde de euro. S-au întors la evazioniști două miliarde de euro din cauza unei neglijențe de servici a domnului Cîțu.(...)

Dacă tu nu mai ai venituri, nu ai capacitatea să-ți creezi venituri, nu colectezi TVA-ul, l-ai restituit fără să faci controale, dacă tu ești inconștient nu trebuie să plătesc eu mai scump traiul meu. Dacă ești inconștient du-te acasă! (...)

Poate să fie serioasă o decizie să desemnezi prim-ministru pe domnul Cîțu, cu Al Capone? Care a ieșit în public și a zis de Al Capone și a sărit euro în aceeași noapte a ajuns la 4,8.

Domne, du-te acasă, ești incompetent, așa se numește", a spus Marcel Ciolacu, la Digi24.

O declarație surprinzătoare a venit joi din partea președintelui Bihor, Ioan Mang, care a declarat că PSD nu-l va vota pe premierul desemnat Florin Cîțu, deși social demcrații vor asigura cvorumul, el afirmând și că au scăzut mult șansele de a fi organizate alegeri anticipate.

"Părerea mea este că dacă domnul Iohannis a respectat decizia Curţii Constituţionale şi a propus un premier care să-şi creeze o majoritate aşa cum spune Constituţia, atunci PNL, săptămâna viitoare, când va fi votul, va trebui să-l voteze pe domnul Cîţu.

În caz contrar, se adevereşte faptul, bănuiala unora, că de fapt din nou s-a propus un om doar ca să nu fie votat, ceea ce Curtea a spus că nu este corect. Şi nu este în spirit constituţional. Eu mă aştept să fie votat. PSD nu-l va vota.

Va participa la şedinţă ca să asigure cvorumul, dar nu-l va vota. Vom vedea după acea şedinţă ce se întâmplă," a declarat liderul PSD Bihor, Ioan Mang, într-o conferinţă de presă.

Mai mult, în materialul video prezentat, joi, de Radu Tudor, la "Punctul de Întâlnire".

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close