Antena 3 CNN Politică PSD îl atacă dur pe Dan Motreanu: ”Colegul tău, Rareș Bogdan, desființa pensiile speciale în 30 de zile... De vreo 3 ani! Ciolacu a reușit în 11 zile!”

PSD îl atacă dur pe Dan Motreanu: ”Colegul tău, Rareș Bogdan, desființa pensiile speciale în 30 de zile... De vreo 3 ani! Ciolacu a reușit în 11 zile!”

Deputatul PSD, Marian Mina, îl atacă dur pe Dan Motreanu și spune că demisiile ar trebui să înceapă ”din propria ogradă”. Asta după ce Motreanu a cerut demisia lui Marcel Ciolacu.

PSD îl atacă dur pe Dan Motreanu: ”Colegul tău, Rareș Bogdan, desființa pensiile speciale în 30 de zile... De vreo 3 ani! Ciolacu a reușit în 11 zile!”
Sursa foto: Facebook / Marian Mina
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iun 2023   •   20:39

”Motreanu, colegul tău Rareș Bogdan desființa pensiile speciale în 30 de zile... De vreo 3 ani! 

Ciolacu chiar a reușit în 11 zile! Asta este diferența între noi. Voi sunteți niște scandalagii de doi bani, care nu aveți nicio treabă cu ideea de guvernare. Lătrați la gard în continuare, noi ne vedem de reforme și de economie. Asta vor românii, Motreanu! 

P.S.: Miercuri, se votează Legea 286/2009. Deci, în acest context, dacă vrei demisii, Motreanu, începe cu propria ogradă, chiar cu președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu! După scandalul cu DGASPC, nu mai are ce căuta în fruntea județului!”, scrie deputatul Marian Mina pe o rețea socială. 

Motreanu, colegul tău Rareş Bogdan desfiinţa pensiile speciale în 30 de zile... De vreo 3 ani! Ciolacu chiar a reuşit în...

Publicată de Marian Mina pe Luni, 26 iunie 2023

Dan Motreanu a declarat, luni, că Marcel Ciolacu ar trebui să își depună demisia.

”Marcel Ciolacu ar trebui să își depună mandatul de premier dacă proiectul prin care pretinde că sunt eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor este respins de Curtea Constituțională”, a spus Motreanu. 

×
Subiecte în articol: Dan Motreanu Rareș Bogdan Marian Mina PSD
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close