Antena 3 CNN Politică Deputatul Marian Mina (PSD): "Oricâte eschive şi piruete aţi face, e clar că mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă"

Deputatul Marian Mina (PSD): "Oricâte eschive şi piruete aţi face, e clar că mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă"

Deputatul Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, a transmis un mesaj colegilor de guvernare, respectiv liderilor PNL. "E clar că mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă", a scris acesta.

Deputatul Marian Mina (PSD): "Oricâte eschive şi piruete aţi face, e clar că mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă"
Sursa foto: Facebook | Marian Mina
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2023   •   18:50

"Câtorva capete înfierbântate de la #PNL au început să le sară batistele pe nas de furie, pe motiv de rotativă. Mai uşor cu nervii, colegi de la PNL, că aveţi jumătate dintre miniştrii voştri cu probleme!

Până să daţi ultimatumuri cu rotativa, nu vreţi să ne spuneţi ce faceţi cu Bode plagiatorul, cu Predoiu „surse neoficiale” şi cu Popescu, combinatorul din Energie?! Linişte totală.

Ce mai caută toţi aceşti oameni pe funcţii?

Oricâte eschive şi piruete aţi face, e clar că mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă.

Tic-tac!

P.S.: Până la rotativă, avem de guvernat. Lăsaţi trăncăneala şi faceţi ce trebuie pentru oameni!", a scris deputatul Marian Mina în postarea de pe Facebook.

Câtorva capete înfierbântate de la #PNL au început să le sară batistele pe nas de furie, pe motiv de rotativă. Mai uşor...

Publicată de Marian Mina pe Sâmbătă, 21 ianuarie 2023

×
Subiecte în articol: Marian Mina PSD PNL
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close