Antena 3 CNN Politică Deputatul PSD Marian Mina pune pariu că Moldova nu va avea autostradă cu actualii guvernanţi: Nişte firme vor umple nişte hârtii, băieţii deştepţi se vor îmbogăţi

Deputatul PSD Marian Mina pune pariu că Moldova nu va avea autostradă cu actualii guvernanţi: Nişte firme vor umple nişte hârtii, băieţii deştepţi se vor îmbogăţi

Deputatul PSD Marian Mina susţine că actuala guvernare ignoră soluţia parteneriatelor public-private în proiectul pentru Autostrada Moldovei şi că adevăratul obiectiv urmărit de cei de la putere este să-i îmbogăţească pe aşa-numiţii "băieţi deştepţi" din zona Transporturilor.

Deputatul PSD Marian Mina pune pariu că Moldova nu va avea autostradă cu actualii guvernanţi: Nişte firme vor umple nişte hârtii, băieţii deştepţi se vor îmbogăţi
Sursa foto: Facebook/Marian Mina
de Georgiana Adam    |    05 Apr 2021   •   18:42

Deputatul PSD Marian Mina: Parteneriatul public-privat, metoda la care nu au apelat niciodată guvernele de dreapta

"Atunci când #PSD a plecat de la guvernare, pentru autostrada Tg. Neamț – Iași erau patru ofertanți care doreau să construiască în parteneriat public-privat. Este vorba despre metoda prin care statul poate să se dezvolte fără să investească și prin care mediul privat poate să facă afaceri cu statul fără să-l căpușeze.

Este singura modalitate pe care guvernele de dreapta nu au încercat niciodată să o utilizeze și care a fost promovată intens în timpul guvernărilor social-democrate. Poveștile despre o dreaptă care dezvoltă mediul privat ca un Făt Frumos ce crește armonios au fost, sunt și vor rămâne la stadiul de basme liberalo-progresiste.

Strategia este câștigătoare numai pentru progresiștii cu accente marxiste care au ajuns în urma unui concurs de evenimente să gestioneze destinele transporturilor și infrastructurii din România.

Deputatul PSD Marian Mina: Nişte firme vor umple nişte hârtii, băieţii deştepţi se vor îmbogăţi

Va urma povestea cunoscută de toate guvernele care reprezintă pseudo-dreapta din țara noastră. Niște firme vor umple niște hârtii cu explicații halucinante și fără niciun fel de soluție.

Continuă epopeea studiilor de fezabilitate care îmbogățesc băieții deștepți din zona transporturilor și condamnă #România la sărăcie.

Există un studiu de fezabilitate pentru Autostrada Moldovei. Punem pariu că vor apărea mai multe variante progresiste care vor umple arhivele Ministerului #Transporturilor și nu vor putea să suplinească nevoile milioanelor de români care suferă din cauza lipsei unei autostrăzi în această zonă pe care USR + PNL nu o bagă în seamă de trei decenii", a scris deputatul PSD pe Facebook.

Atunci când #PSD a plecat de la guvernare, pentru autostrada Tg. Neamț – Iași erau patru ofertanți care doreau să...

Publicată de Marian Mina pe Luni, 5 aprilie 2021

 

 

×
Subiecte în articol: Marian Mina autostrada moldovei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close