Antena 3 CNN Politică Mazăre, cu lăpticu' în faţă: Toate curvele s-au apucat de guvernat. Sunt multe al dracu', din păcate

Mazăre, cu lăpticu' în faţă: Toate curvele s-au apucat de guvernat. Sunt multe al dracu', din păcate

Mazăre, cu lăpticu' în faţă: Toate curvele s-au apucat de guvernat. Sunt multe al dracu', din păcate
Sursa foto: Radu Mazãre
26 Mar 2010   •   12:27

Social-democratul Radu Mazăre îşi dă în petic pe micile ecrane, după ce a făcut asta pe podiumurile de modă. De la chipiul şi uniforma nazistă la afirmaţii discriminatorii la adresa femilor nu a fost decât un pas. Aflat joi seară la emisiunea Agentul VIP de pe Antena2, primarul Constanţei şi-a expus,în faţa unui pahar de lapte, viziunea asupra femeilor care practică cea mai veche meserie din lume: prostituţia.
Realizatorul emisiunii, Cristi Brancu l-a provocat pe edil amintind cum, împreună cu Tudor Chirilă, le-a identificat pe curvele din showbiz.
?Toate curvele s-au apucat de cântat. Eu l-am contrazis. Am zis că câteva mai sunt şi asistente PD le mai vezi şi prin politică nu toate s-au apucat de cântat? l-a provocat Brancu.
Mazăre a confirmat că există şi în politică, mai exact la guvernare. "Eu aş spune că toate curvele s-au apucat de guvernat" a afirmat Mazăre care a mai adăugat: "sunt multe al dracu', din păcate".
?Deci este o guvernare tânără şi voiosă aşa? a conchis Brancu.
"Anevoioasă", a completat Mazăre, carea trecut rapid discuţia în alt registru: "Îmi mai dai lăptic?" cerere pe care moderatorul s-a grăbit să o execute imediat.



Antena3.ro

×
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close