Antena 3 CNN Politică Mazăre ia bani de la Udrea ca să facă port la Mamaia

Mazăre ia bani de la Udrea ca să facă port la Mamaia

Mazăre ia bani de la Udrea ca să facă port la Mamaia
Sursa foto: radu mazare
03 Noi 2009   •   12:54

În plin scandal între PSD şi PDL şi candidaţii lor la preşedinţie, alţi lideri din cele două partide reuşesc să colaboreze. Astfe, guvernul a alocat bani pentru un port de agrement la Mamaia, zonă aflată sub conducerea pesedistului Radu Mazăre.
După aprobarea parlamentarilor, Mazăre va putea construi un port de agrement în staţiunea de pe litoral, unde a primit 1.840 de metri pătraţi din Marea Neagră, 250 de mp de plajă şi peste 1 milion de euro, scrie Evenimentul Zilei.
Banii provin din bugetul Ministerului Turismului, condus de Elena Udrea, şi merg la o firmă privată, Petroconst SA, ?abonată? la contractele primăriei constănţene.
În februarie 2009, parlamentarii respinseseră proiectul privitor la port, deoarece Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţşa, care ar fi trebuit să-l construiască, n-are resurse. După 7 luni, pe 26 octombrie s-a decis altfel.
Totuşi, primarul Constanţei lansase licitaţia înainte de avea terenurile şi banii, pe 2 iulie, iar pe 17 septembrie a atribuit lucrarea.
Actuala firmă constructoare aparţine unui favorizat al lucrărilor publice din Constanţa.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close