Antena 3 CNN Politică Mesajul lui Liviu Dragnea pentru colegii de partid: „Păreri personale putem avea fiecare dintre noi în baie”

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru colegii de partid: „Păreri personale putem avea fiecare dintre noi în baie”

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru colegii de partid: „Păreri personale putem avea fiecare dintre noi în baie”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    04 Mai 2017   •   16:02

Liderul PSD, Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, s-a declarat dezamăgit de modul în care a funcționat Comisia juridică de la Senat condusă de social-democratul Șerban Nicolae.

Întrebat dacă Șerban Nicolae ar trebui să-și dea demisia sau să facă un pas înapoi, Dragnea a arătat că-și va rezerva acest drept de decizie în partid.

„O să-mi rezerv dreptul să spun asta în partid, nu dvs. Categoric o să discutăm despre subiect, despre modul în care unii colegi de-ai noștri înțeleg să se respecte ceea ce se decide în partid. Partidul nu trebuie respectat doar înainte de a primi confirmarea că ești pe o listă și ajungi în Parlament, partidul trebuie respectat și ulterior. Păreri personale putem avea fiecare dintre noi în baie sau în alte locuri. Eu când vorbesc ca președinte al PSD vorbesc statutar, în numele partidului, și noi luăm decizii care s-au adoptat și care sunt valabile în continuare”, a arătat președintele PSD.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close