Antena 3 CNN Politică Mihai I îl susţine pe Radu Duda la preşedinţie: Vrem să arătăm cum trebuie slujit un popor (VIDEO)

Mihai I îl susţine pe Radu Duda la preşedinţie: Vrem să arătăm cum trebuie slujit un popor (VIDEO)

Mihai I îl susţine pe Radu Duda la preşedinţie: Vrem să arătăm cum trebuie slujit un popor (VIDEO)
Sursa foto: regele mihai
23 Apr 2009   •   10:50

Regele Mihai I a adresat joi la Palatul Elisabeta un mesaj de susţinere a candidaturii lui Radu Duda la Preşedinţia României. Principele Radu a anunţat oficial, în urmă cu două săptămâni, că se înscrie în cursa pentru Palatul Cotroceni. El va candida independent, în afara vreunui partid politic.

?Am fost toată viaţa în slujba ţării şi ne-am dorit să o vedem puternică bogată şi mândră în Europa. Am chibzuit îndelung în ultimii ani la propunerile de a ne implica din nou în treburile statale ale României. Am făcut mereu bine ţării noastre? a spus regele Mihai, care a adăugat că este momentul ca un membru al familiei regale să se implice în politica din România.

?Actul potrivit pentru ţară vine la momentul protrivit. Cred că acest moment a sosit. Vrem să arătăm cum trebuie slujit un popor cu adevărat. Am toată încrederea că principele Radu va putea să poarte această responsabilitate importantă a acestui ideal înalt. Nu este un lucru obişnuit pentru un membru al familiei regale, dar viaţa ne-a pus în faţa multor situaţii neobişnuite?, a mai declarat acesta.

Regele a făcut un apel la toţi românii să susţină candidatura prinipelui Radu: ?România trece printr-un moment greu. Vă chem pe toţi să sprijiniţi acest demers. În asemenea momente, ţara are nevoie să fiţi uniţi şi responsabili?.

"Regele Mihai nu a vorbit până acum public de candidatura mea pentru că a fost Săptămâna Mare şi pentru că nu a vrut să mă eclipseze. Va face acest lucru miercuri, 23 aprilie, tocmai de ziua Sfântului Gheorghe", a declarat principele Radu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Regele Mihai I
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close